TSO talentpris 2020 tildelt vokalist Thea Ellingsen Grant

Trykk på link og se videoen👍🎼:

Telemark Symfoniorkester har i samarbeid med Den Norske Handelsstands Understøttelsesfond den store ære å gratulere vokalist Thea Ellingsen Grant fra Gvarv som vinner av Telemark Symfoniorkesters talentpris for 2020.
Til tross for sin unge alder (23) har Thea allerede utmerket seg i nasjonal sammenheng som en svært dyktig og betydningsfull vokalist, komponist, låtskriver og produsent. Thea var elev ved Musikklinjen på Skien videregående før ferden gikk videre til Trondheim og studier i utøvende jazzvokal ved NTNU. Theas talent innen jazz og improvisasjon har allerede resultert i opprettelsen av flere band, opptredener på en rekke scener og festivaler samt utgivelse av eget album.
Prisoverrekkelsen fant sted i Bø kirke, hvor Thea fremførte en vakker versjon av “Alone”, skrevet av den kjente, men nå avdøde komponist og jazzmusiker Egil Kapstad. I strykekvartetten: Wiggo Dahl, Vidar Ytre-Arne, Alette Beier-Fangen og Målfrid Ljønes Kvålo.
Årets pris er et stipend på kr 20 000,- samt et bilde av kunstneren Håvard Homstvedt.
Telemark Symfoniorkester og Den Norske Handelsstands Understøttelsesfond ønsker Thea all mulig lykke med fremtidige prosjekter, og vi ser frem til å høre mer av deg i tiden som kommer!
Prisutdelere: Formann Hans Petter Gonsholt, DNHU og formann Willy Mo, TSO.
Videoen er laget av Tor K. Kjeldby og Vidar Ytre-Arne/begge TSO.
TSO talentpris 2020 tildelt vokalist Thea Ellingsen Grant