Musiker

På denne siden finner du som er musiker i Telemark Symfoniorkester nyttig og viktig informasjon, som det forventes at du holder deg oppdatert på.

NB! Nytt oppmøtetidspunkt generalprøve konsertdagen 16. desember er kl. 16.00. Slutt prøve ca. kl. 18.00.

Prøver fremover er med dirigent Cedomir Popadic. Det blir først og fremst innøving av musikkprogram til konserten «Julen i ord og toner» i Skien kirke søndag 16. desember kl. 19.30 der Cedomir blir vår dirigent. Men vi vil også sette av noe tid med Cedomir til innøving av musikkprogram for nyttårskonserten i Ibsenhuset som blir lørdag 19. januar.

Mandag 17. desember får vi besøk av dirigent Jan Ola Amundsen. Da blir det fullt fokus på nyttårskonsertstoff. Så tar vi en velfortjent juleferie.

Oppstart etter nyttår blir mandag 7. januar. Sett av kvelden fredag 18. januar til ekstra prøve, samt prøve fra kl. 13 på konsertdagen lørdag 19. januar. Konsertstart kl. 18.00.

Dirigent og musikalsk ansvarlig for nyttårskonserten 2019 blir Fredrik Otterstad. Han blir etter planen med på prøvene fom. 7. januar.

———

Alle forestående prøver finner du oppført under menyvalget Kalender. Det er også mulig, dersom du har en smarttelefon, å koble denne kalenderen inn på telefonen, slik at du får alle prøver (og andre hendelser) rett i lomma.

Endringer legges inn fortløpende.

——

Se også e-mailinformasjon om prøver og konserter, samt kalender her på webben eller i appen.