Kommende konserter

«Julen i ord og toner» i Skien kirke søndag 16. desember kl. 19.30.

I tråd med god tradisjon blir det julekonsert med Telemark Symfoniorkester, Skien kantori, unge talenter, skolekor fra Skien videregående skole mfl.

Dirigent:  Cedomir Popadic

Nyttårskonsert lørdag 19. januar 2019 kl. 18.00. Ibsenhuset.

Telemark Symfoniorkester medvirker for tredje år på rad i det som er blitt en tradisjonsrik og populær nyttårskonsert. Vi venter også denne gang en fullsatt Dovregubbens hall med et feststemt og fornøyd publikum. Arrangør Solistene presenterer et stjernelag. Sanger, ildsjel og initiativtaker Monica Fossedal Lauritsen har med seg Sølvguttene, operasangerne Yngve Søberg og Marius Roth Christensen fra den norske opera og Edward Mustad. Dessuten medvirker Skien Ballet og Dansesenter.

Dirigent og musikalsk ansvarlig: Fredrik Otterstad.

Mer informasjon:

http://www.ibsenhuset.no/program/nyttaarskonserten-2019

Andre konserter i 2019:

– Konsert i serien «Lørdagsbarn». Ibsenhuset lørdag 30. mars kl. 14.00. Dirigent: Jon Terje Svendsen.

– TSOs faste promenadekonsert  i Ibsenhuset 17. mai kl. 13-14. I 2019 blir det konsertsamarbeid med Minot State University Concert Choir. Dirigent: Cedomir Popadic.

– TSO medvirker i konsert i forbindelse med innvielsen av Nye Østre Porsgrunn kirke søndag 15. september kl. 19.00. Samarbeid med Porsgrunn og Skien kulturskolers orkester og Eidanger kantori. Dirigenter: Dagfinn Olsen og Nicolae Bogdan.

– Allehelgenskonsert i Skien kirke i november.

– Julekonsert i desember.